REȚETA
TUC CU PATE DE SOMON
INGREDIENTE
- 1 pachet Biscuiți Tuc
- 150 g somon fume
- 200 g Brânză Philadelphia
- Sare, Piper
- Lămâie
- Mărar
- 1 x Castraveți
- 1x Ridichi
- Pătrunjel
INDICAȚII
Se blendează somonul fume cu crema de brânză Philadelphia, zeamă de lămâie, sare și pier după gust, până obținem o pastă omogenă ca un pate.
Între timp, într-un bol mic tocăm foarte mărunt castravetele cu ridichi, mărar și pătrunjel, sare, piper și zeamă de lămâie după gust. Montăm
pe o tavă o bază de câte 2 biscuiți tuc, peste care un strat de pate de somon, un alt strat din biscuit Tuc și peste care punem pate de somon
și o linguriță din amestecul de legume din bol. Decorăm cu frunze de mărar și pătrunjel și ne bucurăm de un snack rapid și gustos. Poftă bună!