REȚETA
MINI CHEESECAKE CU CĂPȘUNI
INGREDIENTE
- 150 g Oreo Crumble/Oreo Original
- 55g Unt
- 150g Smântână pentru frișcă
- 80g Zahăr pudră
- 100g Zahăr pudră
- 300g cremă de brânză Philadelphia
- 5g Gelatină
- păstaie vanilie
- căpșuni proaspete
INDICAȚII
Se zdrobesc biscuiții și se amestecă cu untul topit. Se împarte în 3 și cu ajutorul unor forme mici de cerc, formăm 3 blaturi pentru mini cheesecake.
Într-un bol amestecăm crema de brânză cu zahărul pudra, gelatină hidratata, smântână pentru frișcă, pasta de vanilie și amestecăm până ajungem să avem o compoziție omogenă. Punem peste fiecare blat, fără să scoatem forma de cerc, compoziția de brânză și băgăm totul la frigider pentru minim 3h. Decorăm cu căpșuni fresh și mentă și avem cel mai rapid și fresh mini cheesecake, numai bun de împărțit cu cei dragi.