CEA MAI GUSTARE...

Votează în Instagram!

Vezi rețetele și alege ce-ți place ție pe Instagram @oreoromania și @philadelphia_romania! Acum că ai decis care ceva bun e cel mai bun pentru tine, e timpul să-ți creezi și tu propriile preparate delicioase cu OREO și PHILADELPHIA. Și cum nu-l putem trimite pe Chef Dexter să te ajute, robotul de bucătărie Tefal Masterchef ar putea să-ți fie de folos. Înscrie-te în promoție și poți câștiga zilnic un robot de bucătărie Tefal Masterchef, să creați împreună rețete apetisante!

CARE GUSTARE E CEA MAI BUNĂ?

SWEET POPS

REȚETA SWEET POPS

Pauza de ceva dulce de la ora 4 se transformă în momentul tău de creativitate în bucătărie, cu un desert rapid, gustos și bun de pus pe Instagram. Iar partea cea mai bună este că, indiferent care tip de ciocolată e preferatul tău, ai de unde alege. Ciocolată albă, neagră sauu ce zici? Mai bine ambele!

INGREDIENTE

 • 1 pachet Oreo Powder 300g
 • 100g cremă de brânză Philadelphia Original
 • 180g ciocolată neagră topită
 • 180g ciocolată albă topită
 • 80g diverse sortimente de ornamente colorate pentru prăjituri
 • Bețe de frigărui

INDICAȚII

Într-un bol, amestecăm Oreo Powder cu crema de brânză Philadelphia Original, până când obținem o compoziție omogenă.

Din compoziția rezultată, formăm bile de dimensiunea dorită, înfigem în fiecare bilă un băț de frigăruie, după care le răcim* la congelator timp de minimum 10 minute.

După ce bilele s-au răcit, le scufundăm pe rând în ciocolată topită neagră și albă și le decorăm cu ajutorul ornamentelor colorate. La acest pas, imaginația nu trebuie îngrădită!

*Acest proces ne ajută să fixăm bățul de frigăruie în bila de aluat, dar mai ales sa formăm un strat uniform de ciocolată!

CHOCOMANIA

REȚETA CHOCOMANIA

A fost o zi grea și ai nevoie de o pauză și de o răsplată pe măsura efortului. Ce zici de un desert rafinat și ușor de realizat într-o pauză de muncă? Că doar știm cu toții! Snackologii au dovedit că aroma intensă de ciocolată și gustul fin de portocală te scot din monotonia zilei și-ți dau un plus de bună dispoziție.

INGREDIENTE

 • 1 pachet Oreo Brownie 154g
 • 80g cremă de brânză Philadelphia Original
 • Coaja de la 1 portocală
 • 30g ciocolată neagră topită
 • 20g cacao

INDICAȚII

Cu ajutorul unui chopper sau al unui blender cu cană, sfărâmăm biscuiții Oreo Brownie. Dacă nu avem la îndemână un blender sau un aparat care să ne ajute cu acest proces, putem pune într-o pungă de plastic cantitatea de biscuiți și cu ajutorul unui făcăleț, ii pisăm până când obținem pudra necesară.

Într-un bol, amestecăm pudra rezultată, împreună cu crema de brânză Philadelphia Original, ciocolata neagră topită și coaja proaspăt rasă de la o jumătate de portocală.

Din amestecul astfel rezultat, începem să creăm bucățele de forma unor bomboane de ciocolată.

Ultimul pas este sa tăvălim bomboanele noastre în pudra de cacao și să le decorăm cu coaja de portocală proaspăt rasă pentru o aroma incredibil de intensă de ciocolată și citrice.

prize

Vrei să câștigi premii?

Ceva cremos, pufos, dar crocant. Ceva pentru când ai luat o pauză sau ceva pentru când îți vine amicul în vizită. Dar care ceva bun e cel mai bun? Ți-am pregătit variante delicioase, ca tu să alegi ce-ți place ție dintre rețetele cu biscuiții OREO și crema de brânză PHILADELPHIA!