Cel mai cheesecake...

Votează în Instagram!

Vezi rețetele și alege ce-ți place ție pe Instagram @oreoromania și @philadelphia_romania! Acum că ai decis care ceva bun e cel mai bun pentru tine, e timpul să-ți creezi și tu propriile preparate delicioase cu OREO și PHILADELPHIA. Și cum nu-l putem trimite pe Chef Dexter să te ajute, robotul de bucătărie Tefal Masterchef ar putea să-ți fie de folos. Înscrie-te în promoție și poți câștiga zilnic un robot de bucătărie Tefal Masterchef, să creați împreună rețete apetisante!

Care cheesecake e cel mai bun?

PERFECTION IN A JAR

REȚETA PERFECTION IN A JAR

Acel moment când îți vin prietenii în vizită și îți dorești să îi răsfeți cu ceva bun, răcoritor și care să-ți lase gura apă numai când te uiți la el. Ce bine că s-a gândit Dexter la combinația perfectă, după standardele științei snackului perfect. Rețeta e simplă, iar servirea e WOW, de asta i-am și spus Perfection in a jar.

INGREDIENTE

 • 1 pachet Oreo Crumbs 300g
 • 200g cremă de brânză Philadelphia Original
 • 10g zahăr pudră
 • 50ml sirop de zmeură
 • 50g zmeură fresh
 • 10g pudră zmeură liofilizată (opțional)

INDICAȚII

Într-un borcan de servire, punem un strat de Oreo Crumbs, peste care turnăm o mică cantitate din siropul de zmeură pentru a se hidrata.

Într-un bol, amestecăm crema de brânză Philadelphia Original, cu zahărul pudră, restul de sirop de zmeură și pudră de zmeură liofilizată, până când obținem un amestec omogen de culoare roz.

Peste stratul de Oreo Crumbs, punem 1/2 din cantitatea de cremă rezultată, peste care mai punem un strat de Oreo Crumbs, urmând ca la final să turnăm restul de cremă.

Decorăm cu zmeură proaspătă și păstrăm borcanul la frigider pentru o oră înainte de servire.

GOLDEN CHEESECAKE

REȚETA GOLDEN CHEESECAKE

Când vine vorba de ciocolată, nu ai cum să dai greș indiferent de gusturile musafirilor. Iar când ciocolata e parte dintr-un cheesecake delicios cu blat crocant și cremă pufoasă, vizita va fi cu siguranță un succes. Că doar despre asta e Snackologia, nu? Snackul potrivit la momentul potrivit!

INGREDIENTE

 • 1 pachet și jumătate Oreo Golden 154g
 • 200g cremă de brânză Philadelphia Original
 • 50g zahăr pudră
 • 150ml frișcă lichidă
 • 50g ciocolată albă
 • 50g unt la temperatura camerei

INDICAȚII

Într-un blender, amestecăm 1 pachet de Oreo Golden cu untul la temperatura camerei, până formăm un amestec pe care să-l folosim drept blat de cheesecake.

Într-o formă de tort de 20 cm, formăm astfel baza cheesecake-ului pe care o lăsăm pentru minimum 10 minute la frigider pentru a se închega.

Într-un bol, batem frișca lichidă cu ajutorul unui mixer sau al unui tel, până când aceasta se îngroașă.

Într-un alt bol, amestecăm crema de brânză Philadelphia Original cu zahărul pudră, peste care adăugăm treptat frișca rezultată și ciocolata albă topită.

Așezăm crema rezultată peste blatul din frigider și lăsăm cheesecake-ul cel putin 2 – 3 ore la rece.

prize

Vrei să câștigi premii?

Ceva cremos, pufos, dar crocant. Ceva pentru când ai luat o pauză sau ceva pentru când îți vine amicul în vizită. Dar care ceva bun e cel mai bun? Ți-am pregătit variante delicioase, ca tu să alegi ce-ți place ție dintre rețetele cu biscuiții OREO și crema de brânză PHILADELPHIA!